A faggyú (a bőr olajának orvosi megnevezése) alapvetően fontos az egészséges, fiatalos bőrhöz.

Bárki számára, aki zsíros bőrtől és aknétól szenved, a túlzott mértékű faggyú valódi problémát jelenthet, amennyiben a szőrtüszők eltömődnek faggyúval, elhalt hámsejtekkel és az elszaporodó baktériumok aknés gyulladást okoznak. Ugyanakkor a faggyúnak fontos szerepe van a bőr puhaságában és egészségében.

A bőr savköpenyének egyik része faggyú és ez jelzi a test első védekezési vonalát. Védi a bőrt, kint tartja a vírusokat, baktériumokat és egyéb lehetséges szennyező anyagokat és benntartja a szükséges hidratációt.

Az egészséges, matt bőr kulcsa az egyensúly. Multifunkcionális tisztítókkal tisztítsuk a bőrt, távolítsuk e a felesleges faggyút, úgy , hogy közben ne zavarjuk meg a bőr természetes pH-ját. Ebben segítenek a nem zsírosító hidratáló kezelések.

Kezelés típusok:

  1. Mechanikus bőr tisztítás Bővebben itt tudsz tájékozódni >>>
  2. Bőr hámlasztás Bővebben itt tudsz tájékozódni >>>
  3. Be clear tisztító kezelés 

Be Clear kezelés

Mondj búcsú

Mondj búcsút az idegesíő pattanásoknak! Ez a kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyag kombinációjával győzi le az aknés elváltozásokat. nem irritálja a bőrt.Ez az átfogó kezelés harcol az akne valamennyi fokozata ellen, erős antibakteriális peptideket és szalicilsavat kombinál nyugtató, gyulladás gátló növényekkel. Tökéletes a zsíros, aknés és aknéra hajlamos bőrre

Ár 18.800 Ft

be-clear-kit