Kétféle öregedést különböztetünk meg: az intrinzikus és extrinzikus öregedést.
Az intrinzikus öregedésmegnevezése a kronológiai öregedés. Ez a természetes idősödési folyamat felelős az öregedés mintegy 20%-áért, és nagyon nehéz szabályozni, mivel a gének határozzák meg. Ez az oka annak, hogy vannak, akik már húszas éveikben őszülnek, míg mások csak negyvenesen vagy egyáltalán nem.

Az extrinzikus öregedést külső tényezők határozzák meg. A korai öregedés 80%-áért az életstílus a felelős, például a védelem nélküli napozás, az ismételt arcmimika, a dohányzás, a nem megfelelő étrend és a helytelen bőrápolás.

Az extrinzikus öregedés nagy mértékben szabályozható egyszerű napi bőrápolási programmal, mely magába foglalja a mindennapi UVA/UVB fényvédelmet, a hámlasztást, a retinolok és peptidek használatát a kollagén stimulálására. Ne feledjük a hialuronsav használatát a hidratálás és volumenizálás végett, illetve a növényi eredetű őssejteket, melyek meghosszabbítják a bőr saját őssejtjeinek élettartamát. Ezek az alapvető fontosságú lépések segítik azt, hogy megvalósuljon: “Öregedj később!"

Javasolt kezelések:

1. Alap kezelés

Sztender arcápolási kezelésre épül, kiegészítve különböző elektrokozmetikai gépekkel. Itt nem történik hámlasztás, itt a bevitt anyagokon van a hangsúly.

Folyamatos kezelésekkel fiatalíthatjuk a bőrünket.

Ár: 11.000 Ft


2. Tthe MAX őssejtes kezelés

Korrigáló, megelőző és tápláló CPN rendszerükkel a vékony vonalak, ráncok, az elveszett rugalmasság  a fáradt bőr kezelhető. Ez a kezelés egy átfogó korrigáló, védő növényi őssejtekkel kombinált öregedésgátló kezelés, mely kisimítja, hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrünket.           Bővebben itt tudsz tájékozódni>>>


3. IMAGE SKINCARE mélyhámlasztás  Bővebben itt tudsz tájékozódni >>>

Kozmetikus-budapest-bakos-anikó
bakos-anikó-kozmetikus-ginko-szalon-image