Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül. Számomra ez mindennapos és cseppet sem zavarba ejtő tevékenység.

Legfontosabb, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása intim testrészünkről. Sokakban felmerül a kérdés, valójában hogyan működik az intim gyantázás.  A teljes intim gyanta, azaz a brazil gyanta 15percet vesz igénybe. A szőrtelenítés a következőképpen zajlik.

Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr a borotválkozástól számított 8. napon vagy később történjen.  Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, így az intimgyantázás fájdalom mentesebb lesz. Gyantázott fazon esetén 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni. Van, akinek a rendszeres gyantázás jelentősen ritkítja a szőrzetét.

Általában teljesen csupaszítom a területet, vagy egy kis csíkot, vagy bármilyen más formát hagyok, megbeszélés szerint.

Mi a menete a gyantázásnak?

  1. Nem baj, ha nem zuhanyoztál le a gyantázás előtt, a mosdóban egy eldobható törlőkendővel könnyen visszakapod a tiszta állapotod.
  2. Az alsóruházatot le kell venni. Igen, igen, a bugyit is és nincs eldobható papírbugyi sem, mert csak nehezíti a munkát és esetleg eltakar részeket.
  3. Fel kell feküdni a bevilágított kozmetikai székbe, hogy egy szőrszál se maradjon a sötétben.
  4. Hintőporozás után jöhet a megfelelő hőfokú, intim szőrtelenítésre való gyanta, amiből tapasztalataim és a visszajelzések alapján a legjobb minőségűt használom. Egyszer használatos spatulával kenem fel, kintről haladva befelé, csíkonként. A gát és a fenék részeket felhúzott lábbal, esetleg hátulról (ez szőrfüggő). A maradék pár szálat a végén csipesszel kiszedem.
  5. A gyantázás végén a felesleges gyanta pöttyöket eltávolítjuk majd be kell kenni egy krémmel, ami egész napra megnyugtatja a bőrt.

A teljes intim gyanta előnyei:

  • 15 perces folyamat
  • ápolt és kényelmes szőrviselet
  • tartós és higiénikus eredmény
  • esztétikus megjelenés

Ajánlom mindenki számára az intim-kozmetikát, akinek fontos, hogy párjának imponáljon, megjelenése kívánatosabb legyen a párnák közt, illetve akik számára fontos az intim testrészének ápoltsága és higiéniája.

Egyszerhasználatos spatulás gyantával: 6.000 Ft

Cukorpasztával: 6.500Ft

intim-gyanta-budapest