Anikóra véletlenül találtam rá, miután Pestre költöztem. Már az első pillanatban nagyon szimpatikus volt derűs természete, közvetlen személyisége miatt. Akármilyen kezelést is választok, teljes bizalommal fordulok hozzá, mert tudom, hogy magas szintű szakmai tudás és hozzáértés jellemzi munkáját. Megnyugtató környezetben, kellemes hangulatban telnek a nála töltött órák. 

Zagyva Ágnes

sárosdi-hajnalka

Anikó nagyon szépen és jól dolgozik! Odafigyel a vendégére, hogy mit szeretne és hogyan, nem mellesleg nagyon kedves, jó beszéd partner is, ami számomra nagyon fontos. Összesaégében nyugodt szívvel ajánlom!

Sárosdi Hajnalka

Anikóval egy szerencsés véletlen hozott össze. Az emberben mindig van egy izgalom, és félelem, amikor új emberekkel találkozik, különösen igaz ez, ha új kozmetikust választ, de Anikó láthatóan jól ismeri és jól is kezeli ezt a helyzetet. A környezet, amit maga köré teremtett, valamint szelíd természete segít abban, hogy a vendég valóban vendég legyen. Szívesen járok hozzá, mert munkájára a precizitás és az innovatív szemlélet egyaránt jellemző ….és nem utolsó sorban törődik veled akkor is, amikor már kiléptél a szalonból.

Pék Andrea

Nagyon elégedett vagyok Anikóval. Főként arckezelésre és gyantázásra járok hozzá, ezeket kipróbáltam több másik budapesti helyen, de vele vagyok a legelégedettebb. Nagyon jó az adott arctípusnak megfelelő kezelések és krémek kiválasztásában. Az otthoni krémeim nagy részét is tőle vásárolom. Sosem késik, nagyon kedves a vendégeivel, jó beszélgetőpartner, intelligens és szakmailag nagyon felkészült, ami meglátszik a munkáján. Csak ajánlani tudom őt bárkinek.

Sz.Tündi

fulop-johanna

Anikó messze a legjobb kozmetikus, akivel találkoztam. Figyelmes, intelligens és mindig a legnagyobb odafigyeléssel dolgozik. Feltöltő nála minden egyes látogatás, még ha fájdalmas kezelések is várnak, pl. egy gyantázás. Nagyon profi, szakmailag és emberileg is csak a legjobbakat mondhatom róla. 

Fülöp Johanna

Nagyon kedves és ügyes, igazi mester kozmetikus ? nagyon szépen köszönöm a professzionális arc kezelést, szuper-pihi-puha lett az arcbőröm! Szívesen ajánlom bárkinek!

Balla Emese