Mottóm: "A szépség nem kor, vagy alkat, hanem odafigyelés kérdése!"

Bakos Anikó, a szépség őre


A szépség őreként tartják számon a kozmetikusokat. Én is közéjük tartozom! Évek alatt megszerzett tapasztalataim ezt igazolják vissza.

Kozmetikusként főként az foglalkoztat, hogy az eredendően szép bőrt, hogyan tartsuk minél tovább fiatalosan, valamint ennek megváltozását hogyan állítsuk mihamarabb helyre. Gyakran útvesztőbe kerülünk, amikor bőrünk ápolásáról van szó, hiszen olyan sok lehetőség kínálkozik. Ez az én hivatásom, a vendéget eligazítani a lehető legjobb útra, a helyes és eredményes bőrápolás útján.

A legizgalmasabb élmények egyike azt látni, milyen átalakulásra vagyunk képesek. Mindenki lehet szép, csak tudnia kell, hogyan váljék azzá.

Szeretem a hivatásom. Számomra fontos a pozitív visszajelzés, a jó emberi kapcsolatok, valamit, hogy a vendégek elégedetten térjenek vissza hozzám és bátran merjenek ajánlani másoknak is.

A kozmetikus nemcsak egyszerű testi szépséget adhat a nőknek, hanem lelki magabiztosságot is. Szeretek kipróbálni újdonságokat. Egy eredményes kezelésalapja nyugodt légkör, az alapos szakmai tudás és egy tapasztalt emberi kéz.

Bakos Anikó